Restoran Maarjamäe
picture
Restoran "Maarjamäe"
Aja lugu ja hea toit

Maarjamäe lossis asuv à la carte restoran pakub päevasel ajal maitsvaid lõunaid, suvisel ajal saab terrassil istudes nautida imelist merevaadet.

Restorani seintel pakuvad silmailu Peeter Alliku Eesti toidukultuurist inspireeritud teosed.

Restoranil on kolm üksteisega ühendatud ruumi, mis mahutavad kokku ca 100 inimest. Restorani opereerib Argmar Grupp, laudade broneerimiseks ja ürituste tellimiseks palun kirjutage e-posti aadressil maarjamae@carmen.ee

Restoran on avatud:
Iga päev kell 12.00-18.00 (2. mai - 30. september)
Teisipäevast pühapäevani kell 12.00–18.00 (1. oktoober - 30. aprill)

Restorani menüü

EELROOG

Carpaccio veiselihast parmesani ja läätseleivaga 9

Grillitud kitsejuust rohelise salatiga karulaugupesto, köömnetega marineeritud peedi, mee ja tomatiga 7,5

Orlovi pliin peedi-mädarõikamarinaadis lõhefileega hapukoore-tillikreemi, nõrutatud kodujuustu, talumuna ja marineeritud punasibulaga 8,9

Aasiapärane salat pardilihaga riisinuudlite, granaatõunaseemnete ja hoisin-kastmega 7,5

Roheline salat VEGAN krõmpsuvate köögiviljade ja vaarikakastmega 7

Borš ulukiliha ja hapukoorega 5

Selge kalasupp 6

PEAROOG

Veiselihaburger friikartulid ja BBQ-kaste 11
 
Pardifilee mandelkartuliga suhkruherneste, varsbrokoli ja veinikastmega 15

Valgeveinitaignas Peipsi ahvenafilee soolatud talukurgi, tartar-kastme ja wokitud köögiviljadega 12
 
Veisepõsk kartulipüree ja röstitud köögiviljadega tummise kirsikastme ja varsbrokoliga 11

Kikerherne-tomatikarri VEGAN laimise riisi ja läätse-vürtsköömneleivaga 7,5

Puravikurisoto parmesani ja murulauguga 7,5

Lintpasta kitsejuustu ja köögiviljadega 7,5

DESSERT

Tsitruseline juustukook marjade ja maasika toormoosiga 4

Brüleekreem rukkileivaga 4,9

Tiramisu 4,9

Šokolaadikreem värskete marjade, röstitud metspähklite, mascarpone ja vaarikakastmega 4,9

Allergeenide kohta küsi infot teenindajalt!

JOOGID

Vahuvein ja šampanja  klaas/ pudel

Prosecco NV Brut, Tenuta Sant’Anna, DOC, Itaalia 5 / 25
Rabarbra, NV, rabarberivahuvein, Eesti 6* / 29

„R.014“ Brut, NV, Champagne Lallier, Prantsusmaa 65

Valge vein  

Valmont Blanc, 2017, Paul Mas, Prantsusmaa 4 / 19
Pinot Grigio, 2018, Barone Montalto, Sitsiilia, Itaalia 5 / 24
Grüner Veltliner "Sandgrube 13", 2017, Winzer Krems, Austria 24
Riesling Classic, 2017, Anselmann, Pfalz, Saksamaa 28

Roosa vein

Saint Louis Rose D’Anjou, Prantsusmaa 5 / 23


Punane vein

Claude Val Rouge, 2017, Paul Mas, Prantsusmaa 4 / 19
Guad Al Mare, 2015, Castellani, Maremma, Itaalia 5 / 24
Tinto „Premium“, 2015, Vinha Maria, D.o, Portugal 24
Primitivo “Sasseo”, 2016, Masseria Altemura, Itaalia 35

Õlu ja siider 

Saku alkoholivaba õlu 0,5l 3
Saku Kuld 0,33l 5,2% 3,5
Saku Hele 0,5l Pale Lager 5,2% 4
Saku Tume 0,5l 6,7% 4

Antvärk Mesine Pirn 33cl 4
Jaanihanso Rosé siider Sec 75cl 25

*- Pakume pokaaliga hooajal


Facebook.com/restoranMaarjamae